Jouw partner voor

Desinfectie voor bedrijven

Een hygiënische omgeving is essentieel voor de gezondheid en veiligheid van jouw werknemers en klanten. Bij SC Network Cleaning begrijpen we dat, en daarom bieden we professionele disinfectiediensten aan voor bedrijven van elke omvang. Onze opgeleide en ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat jouw werkruimte vrij is van schadelijke bacteriën en virussen.

Ontdek meer

Jouw bedrijf bacterie vrij

Onze desinfectiediensten zijn geschikt voor alle soorten werkruimtes, van kantoren tot winkels en van scholen tot sportscholen. Onze opgeleide schoonmakers gebruiken de nieuwste reinigingsapparatuur en -producten om oppervlakken en lucht te desinfecteren en te reinigen. Wij gebruiken EPA-goedgekeurde en milieuvriendelijke producten die effectief zijn tegen schadelijke bacteriën en virussen, zoals het COVID-19-virus. Onze disinfectiediensten zijn ook beschikbaar als periodieke diensten, zodat je jouw bedrijf regelmatig kunt laten desinfecteren om de gezondheid en veiligheid van jouw werknemers en klanten te waarborgen.

Onze werkwijze

Gespecialiseerd in medische faciliteiten

Naast onze reguliere desinfectiediensten bieden wij ook gespecialiseerde diensten aan, zoals de desinfectie van medische faciliteiten. Onze opgeleide schoonmakers begrijpen de unieke uitdagingen die gepaard gaan met het reinigen van medische faciliteiten en zijn uitgerust om aan deze behoeften te voldoen. Wij maken gebruik van ecologische producten om deze ruimtes grondig te desinfecteren en te reinigen, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid en veiligheid van jouw patiënten of personeel.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.