Jouw partner voor

Industriële schoonmaak

Voor bedrijven in de industrie is een hygiënische werkomgeving van groot belang. Niet alleen voor de veiligheid van werknemers, maar ook om de productiviteit te waarborgen. SC Network Cleaning is uitgerust met de juiste kennis, ervaring en apparatuur om jouw fabriek en machines grondig te reinigen.

Ontdek meer

Voor al jouw industriële schoonmaakwerken

Het ontstoffen van fabrieken is een van onze specialisaties. Een grote hoeveelheid stof kan niet alleen de werkomgeving onhygiënisch maken, maar kan ook de prestaties van machines negatief beïnvloeden. Het schoonmaakbedrijf beschikt over de juiste apparatuur en materialen om het ontstoffen efficiënt uit te voeren. Door regelmatig onderhoud te plegen blijft de productie van jouw bedrijf op peil en wordt de veiligheid van werknemers gewaarborgd.

Neem contact op

Reiniging van industriële machines

Naast het ontstoffen van fabrieken biedt SC Network Cleaning ook diensten aan voor het reinigen van machines. Onderdelen van machines kunnen na verloop van tijd vervuild raken door stof, vet of andere materialen. Dit kan leiden tot problemen met de werking van de machines en daarmee tot productieverlies. SC Network Cleaning heeft ervaring met het reinigen van verschillende soorten machines en beschikt over de juiste materialen om dit veilig en grondig uit te voeren. Door het regelmatig reinigen van jouw machines blijft jouw productieproces optimaal verlopen en wordt de levensduur van de machines verlengd.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.