Jouw partner voor

Terrasreiniging

Een schoon en goed onderhouden terras is van groot belang voor de uitstraling van jouw gebouw. Daarom biedt SC network Cleaning professionele terrasreinigingsdiensten aan. Onze gespecialiseerde reinigingsdiensten zijn gericht op het ontmossen en verwijderen van groenaanslag van jouw terras, waardoor het er weer als nieuw uitziet.

Ontdek meer

Opnieuw genieten van jouw buitenruimte

Onze terrasreinigingsdiensten zijn gericht op het verwijderen van vuil en groenaanslag van de terrassen van jouw bedrijf, of het nu tegels, planken of andere oppervlakken zijn. Het ontmossen van jouw terras is van groot belang, omdat mossen en algen niet alleen de uitstraling kunnen bederven, maar ook de veiligheid kunnen aantasten. We gebruiken uitsluitend ecologische producten voor de reiniging van terrassen, waardoor het niet schadelijk is voor de omgeving en het terras zijn oorspronkelijke kleur terugkrijgt.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.