Jouw partner voor

Schoonmaak

Als eigenaar of manager van een bedrijf weet je hoe belangrijk een schone en gezonde werkomgeving is voor jouw medewerkers en klanten. Het is dan ook essentieel om een betrouwbare en professionele schoonmaakpartner te hebben die je kunt vertrouwen om jouw bedrijf schoon en gezond te houden.

Bij SC Network Cleaning, begrijpen we hoe belangrijk dit voor jou is. Daarom bieden we hoogwaardige B2B schoonmaakdiensten aan die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Ontdek meer

Altijd oog voor detail

Ons team van ervaren en getrainde schoonmakers gebruikt ecologische schoonmaakproducten om jouw bedrijf schoon te houden. Of je nu dagelijkse, wekelijkse of eenmalige reiniging nodig hebt, wij hebben de expertise en het personeel om het werk snel en efficiënt uit te voeren. Onze schoonmaakprogramma's worden regelmatig geëvalueerd om ervoor te zorgen dat we de hoogste kwaliteit leveren.

Onze werkwijze

Nauwkeurigheid tot in de puntjes

Bij SC Network Cleaning weten we dat jouw tijd kostbaar is en dat je jezelf liever richt op jouw core business. Daarom bieden we flexibele schoonmaakcontracten en schoonmaakdiensten op maat aan, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over het poetsen van jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we jouw bedrijf schoon en gezond kunnen houden.

Neem contact op

Schoonmaak van appartementsgebouw

Onze professionele schoonmakers zijn gespecialiseerd in het reinigen van gemeenschappelijke ruimtes in appartementencomplexen, zoals gangen, trappenhuizen en gemeenschappelijke delen. We begrijpen dat een schoon appartementsgebouw essentieel is voor een prettige leefomgeving, en daarom zorgen wij voor een grondige reiniging van alle gedeelde ruimtes.

Met onze professionele schoonmaakdienst hoef je je geen zorgen meer te maken over het schoonmaken. Wij nemen deze taak graag uit handen. Bovendien bieden we flexibele schoonmaakschema's aan die aansluiten bij de behoeften van jouw appartementencomplex.

Neem contact op

Schoonmaak van scholen

Bij onze professionele schoonmaakdienst begrijpen we het belang van een schone schoolomgeving voor effectief onderwijs. Daarom bieden wij gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan voor scholen, inclusief het reinigen van klaslokalen, gangen en andere gemeenschappelijke ruimtes.

We passen ons aan aan de planning van de school en bieden flexibele schoonmaakschema's die rekening houden met vakanties en buitenschoolse activiteiten. Bovendien gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om een gezonde en veilige omgeving te waarborgen.

Neem contact op

Schoonmaak in de zorg

In de zorgsector is een schone en hygiënische omgeving van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van patiënten, bewoners en medewerkers. We bieden gespecialiseerde schoonmaakdiensten aan, waarbij we voldoen aan strenge schoonmaakstandaarden, inclusief desinfectie. Onze ervaren teams zorgen voor een grondige en professionele schoonmaak van patiëntenkamers, sanitair, gemeenschappelijke ruimtes en operatiekamers. We werken met geavanceerde apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen om ziektekiemen effectief te bestrijden en de veiligheid en het welzijn van iedereen in de zorginstelling te waarborgen.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.