Over SC Network Cleaning

Wie zijn wij?

Al reeds 10 jaar tot jouw dienst

Als bedrijf met jarenlange ervaring kennen wij alle kneepjes van het vak. Bij SC Network Cleaning staan wij dan ook in direct contact met al onze teamleden en klanten. Hierdoor kunnen we snel schakelen bij dringende opdrachten of feedback.

Wij werken voor jou. Als poetsbedrijf denken wij mee met jou en passen we ons aan jouw noden aan. Dankzij onze ervaring kunnen wij hierop anticiperen. SC Network Cleaning focust zich volledig op klantentevredenheid en kwaliteit. Onze bedoeling is steeds om een aangename en langdurige klantenrelatie op te bouwen.

Neem contact op

Voor al jouw professionele schoonmaakwerken

Onze werknemers zijn betrokken bij hun job én bij jouw onderneming. Wij proberen steeds de juiste profielen met de juiste functie te matchen. Met hun enthousiasme en professionele aanpak laten onze werknemers jouw organisatie letterlijk en figuurlijk stralen.

Als professionele poetsfirma dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu. Daarom gebruiken wij voor al onze schoonmaakservices enkel ecologische producten. Bovendien hangt er aan onze schoonmaakdiensten aan aantrekkelijk prijskaartje. Een professioneel schoonmaakbedrijf hoeft per slot van rekening niet duur te zijn.

Neem contact op

Wij zorgen voor de beste klantenservice

Wij doen er alles aan om jouw steeds de beste klantenservice te bezorgen!

Altijd snel bereikbaar
Vaste dagen/ tijdstippen
1 contactpersoon per klant
Klacht binnen 24u behandeld

Een schone omgeving zorgt voor een frisse start

Onze ervaren schoonmakers gebruiken geavanceerde apparatuur en schoonmaaktechnieken om grondig en efficiënt te werken. We zorgen altijd voor een professionele en betrouwbare service.

0 schoonmaak

opdrachten per week
0 tevreden

klanten in 2022
0 jaar ervaring

We zijn werkzaam in heel provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Brussel