Jouw partner voor

Hotel schoonmaak

Een schoon en hygiënisch hotel is van groot belang voor de tevredenheid van jouw gasten en de reputatie van jouw hotel. Daarom biedt SC Network Cleaning professionele hotel schoonmaakdiensten aan voor zowel kleine als grote hotels. Onze ervaren en opgeleide schoonmakers zorgen ervoor dat jouw hotel altijd schoon en netjes is, waardoor jouw gasten zich altijd welkom voelen.

Ontdek meer

Voor jou én je gasten

Onze hotel schoonmaakdiensten zijn gericht op het reinigen van alle ruimtes in het hotel, van de lobby tot de kamers en van de restaurants tot de fitnessruimtes. Onze ervaren en opgeleide schoonmakers maken gebruik van ecologische reinigingsproducten om jouw hotel grondig te reinigen en te desinfecteren. Wij begrijpen dat elk hotel uniek is en daarom bieden wij aangepaste schoonmaakplannen aan die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Onze schoonmakers zijn altijd discreet en respecteren de privacy van jouw gasten, zodat zij zich altijd welkom en op hun gemak voelen.

Neem contact op

Hotelschoonmaak op maat

Naast onze reguliere hotel schoonmaakdiensten bieden wij ook gespecialiseerde diensten aan, zoals de schoonmaak van vergaderzalen, evenementenruimtes en kamers na renovatie. Wij begrijpen dat elk hotel anders is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan die aan jouw wensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaakdiensten of periodieke dieptereiniging, wij zijn steeds flexibel in werkuren en bezetting van personeel.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.