Jouw partner voor

Glazenwas voor bedrijven

Schoon en glanzend glas is van groot belang voor de uitstraling van jouw gebouw. Daarom biedt SC Network Cleaning professionele glazenwassersdiensten aan. Onze ervaren glazenwassers zijn uitgerust met de modernste hoogtewerkers en apparatuur om ervoor te zorgen dat jouw ramen altijd glanzend schoon zijn, ongeacht de hoogte of het oppervlak.

Ontdek meer

Altijd oog voor detail

Wij begrijpen dat het schoonmaken van hoge ramen en gebouwen niet zonder risico's is. Daarom hebben we een team van opgeleide mensen die gespecialiseerd zijn in het werken op hoogte. We maken gebruik van hoogtewerkers en andere veilige methoden om ervoor te zorgen dat het werk op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd. Onze glazenwassers hebben jarenlange ervaring en zijn getraind om elk soort gebouw en elk type raam te reinigen, van kantoorgebouwen tot fabriekshallen en loodsen.

Onze werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.