Jouw partner voor

Schoonmaak na renovatie

Een renovatieproject kan nieuw leven inblazen, maar het kan ook een enorme puinhoop achterlaten. Bouwstof, puin en andere afvalstoffen kunnen zich ophopen en het kan dagen of weken duren om alles op te ruimen. Gelukkig is er een oplossing: SC Network Cleaning. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat professionele schoonmaak na renovatie of verbouwing aanbiedt.

Ontdek meer

Snel en efficiënt

Na een renovatie is het belangrijk om de ruimte grondig schoon te maken om gezondheidsrisico's en schade aan jouw nieuwe interieur te voorkomen. Ons team van ervaren en professionele schoonmakers is uitgerust met geavanceerde apparatuur en schoonmaakproducten om de klus snel en efficiënt te klaren. We zorgen ervoor dat alle bouwstof, puin en andere afvalstoffen worden verwijderd, zodat jouw ruimte klaar is voor gebruik.

Neem contact op

Schoonmaak op maat

Onze schoonmaak na renovatie diensten zijn volledig op maat gemaakt voor jouw behoeften. Of je nu een klein kantoor of een groot industrieel pand hebt, wij kunnen het werk aan. Onze klantenservice is ongeëvenaard en we zijn er trots op dat we altijd klaar staan om jouw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.