Jouw partner voor

Machinale reiniging vloeren

Een schone vloer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar het is ook belangrijk voor veiligheid en hygiëne. Bij SC Network Cleaning begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw vloeren schoon te houden. Wij bieden professionele machinale vloerreiniging aan om jouw vloeren grondig en efficiënt te reinigen.

Ontdek meer

Schoonmaak op maat van jouw vloer

Onze machinale vloerreiniging diensten zijn aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een grote loods hebt die regelmatig gereinigd moet worden, of een ondergrondse garage die grondig moet worden gereinigd om de veiligheid van jouw klanten te waarborgen, wij hebben de expertise en de apparatuur om het werk snel en efficiënt uit te voeren. Onze reinigingsmachines zijn krachtig en veelzijdig, en kunnen omgaan met de meest uitdagende oppervlakken.

Onze werkwijze

Flexibele planningsopties

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en dat je jouw bedrijf of evenement draaiende moet houden, zelfs tijdens een grondige vloerreiniging. Daarom bieden wij flexibele planningsopties aan om ons werk zo goed mogelijk in jouw schema te laten passen. Wij werken snel en efficiënt om jouw vloer zo snel mogelijk weer in gebruik te nemen.
Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.