Jouw partner voor

Schoonmaak na waterschade

Waterschade kan verwoestend zijn voor jouw gebouw. Het kan leiden tot schimmelvorming, structurele schade en gezondheidsproblemen. Als je te maken hebt met waterschade, is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. SC Network Cleaning is er om je te helpen. Wij bieden professionele schoonmaak na waterschade aan om jouw gebouw weer in de oorspronkelijke staat terug te brengen.

Ontdek meer

Jouw ruimte weer terug als nieuw

Ons team van ervaren en getrainde professionals begrijpt hoe belangrijk het is om snel te handelen bij waterschade. We zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur om het water te verwijderen, de schade te herstellen en jouw ruimte weer schoon en droog te maken.

Onze schoonmaakdiensten na waterschade zijn afgestemd op jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om gevulde liftkokers, ondergelopen garages, kelders of het loskomen van chemicaliën, wij hebben de expertise en middelen om snel en effectief alle overtollige water te verwijderen en alle oppervlakken grondig te reinigen met behulp van geavanceerde reinigingsapparatuur.

Neem contact op

Hoe gaan we te werk?

Aanvraag

Je kan een aanvraag indienen via de website of telefonisch waarin je kort je project voorstelt. Hierbij maken wij al een korte analyse en plannen we een afspraak in.

Plaatsbezoek

We komen bij je langs om in detail te bespreken wat je wensen zijn. We luisteren en geven ook advies.

Gedetaileerde offerte

Aan de hand van het plaatsbezoek maken wij een gedetailleerde offerte voor je op. We zijn transparant in onze prijzen, zo weet je waarvoor je betaalt.

Telefonische bespreking

Na dat je de offerte hebt ontvangen, lichten we deze telefonisch nog eens toe. Zo heb jij meer duidelijkheid en kan je ook alle nodige vragen stellen.

Uitvoering

Na een onderling akkoord zullen we van start gaan met de uitvoering. Of dit nu eenmalig is of periodiek, wij gaan met zorg aan de slag met jouw project.

Rondgang met de klant*

Bij een eenmalige opdracht komen we na de uitvoering langs en doen we samen een rondgang van de ruimte(s). Zo garanderen wij dat de uitvoering was zoals afgesproken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je graag solliciteren? Ga naar de vacaturepagina.